Как се борим с грипа през зимата

Всяка зима ни налазват безкрайни вируси, бактерии и какво ли не. Все повече и все по-свирепи и трудни за изчистване. Отказвам да разсъждавам на темата как ни тровят с биологични и генно модифицирани вируси, нито мога да го докажа, нито да се бия с вятърни мелници. Не съм съвременния Дон Кихот на медицината 😉

Как се борим с грипа през зимата? Е, как, ами трудно как… особено децата влачат нещо нон стоп, но и ние по-големите го лепваме и става такава въртележка, че се слиза чак март – април от нея… Основното, с което можем да помагаме на организма са витамини, добавки и имуностимуланти. А идеята да ви постна това е, да ви обърна внимание, че може да си намалите бюджета, като си ги поръчате онлайн.

В Амазон постоянно текат оферти, така че, ако следите и особено, ако си имате фаворити сред продуктите е лесно да спестите и планирате подсилването на семейството за цялата зима. Има и един още по-добър американски сайт за тази цел – iHerb, но там има тънкости с поръчването и за него ще ви разкаже DealsHunter в отделен пост.

За децата аз съм доволна основно от 2 продукта – комбинираните витамини Wellkid Baby за деца от 3 м. до 5 г. (има и вариант 6м. – 5г, така че ако поръчвате за бебенце, внимавайте) и Sambucol от черен бъз, вече доста популярен у нас. Всъщност го потърсих за поръчка, тъй като го изписаха на сина ми и ми струваше в аптеката близо 30 лв.

wellkid

 

В Амазон UK може да го намерите в ценови диапазон от 6-8 паунда, като с Amazon Family или Subscribe&Save програмата може да смалите цената с 5-15% и да го поръчате самостоятелно, докато при еднократна поръчка трябва да се комбинира с друг продукт, за да минете границата от 10 паунда.

За Wellkid цената варира около 3-4,5 лири, като включването му на събскрибшън пак ви дава отстъпка от 5-15%. В България сиропчето струва 15-16 лв., но в много аптеки е на поръчка или има само капки. Тях не съм ползвала, може да са по-подходящи, ако децата не обичат изкуствен портокалов вкус.

За възрастни има доста богат избор. Поръчвала съм различни комбинации. Разгледайте!

Как се борим с грипа през зимата 5.00/5 3 votes

Как се борим с грипа през зимата was last modified: януари 7th, 2015 by dalia
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар