Черен петък в България… да бе да

Много ми се искаше тази година и в България да ни се получат намаленията и да усетим поне малко връзка с реалния свят. Все пак се изисква доста енергия и предварително планиране да си поръчваш всичко от далече и по-рано, за да стигне навреме. Като с Коледните подаръци…

ОПИТ 1: И така, ще започна поред. Първи Черен или Луд петък обявиха Хиполенд. Ама никак не им повярвах, честно си признавам. Особено за пазаруването онлайн имаше 646577 предупреждения как няма да доставят изчерпана стока и няма как да гарантират количества. Казах си, ще е като миналата година с emag, В 8 часа и нищо. И дори няма да разберем, щото не си ъпдейтват сайта.

Изчаках търпеливо да ми се заредят продуктите и напълних кошницата с подаръци за Коледа за децата. 25% не е много, но не е и малко, освен това проверих с цените отпреди и действително, не ги бяха надули, намалението си беше реално. Няколко познати ходиха реално в магазина и споделиха доволни, че всичко са намерили, аз нямаше как да отида на място точно този ден, затаих дъх и пуснах ордера. Ура, малко по-късно получих потвърждение!

Цяла седмица ни вест, ни кост от поръчката. Вярно, 7 работни дни даваха за доставка, но все се надявах да знам предварително какво НЯМА да получа. И изненадаааа, накрая дойде куриера, заплатих си наложения платеж – пълна сума и ВСИЧКО беше налице :) Направо не можах да повярвам!!! Благодаря на Хиполенд за приятната изненада и ОЩЕ нещо: днес получих ваучер за последваща 25% отстъпка, щом съм пазарувала на Лудия им петък с извинения, АКО са ми забавили доставката или са ми причинили друго неудобство. Ами, така се прави! Пак ще пазарувам при тях, дори и да не са с най-ниските цени на пазара.

 ОПИТ 2: emag.bg

emag правят толкова български черен петък, колкото само истински румънци могат 😉 Миналата година само ги проверих и ги подминах. Тази година обаче мама и тя се зарибила от телевизионните реклами и хайде да купуваме изгодно: искам прахосмукачка и телевизор за детската, скромно 32″. Докато ги убеждавам, че новото 32″ са си 40″ намирам два подходящи модела и пращам да видят. Проблеми със зареждането на сайта няма. Боже, какъв кеф!

Пускам чичко Гугъл да проверя все пак колко толкова са намалени. Прахосмукачката ОК и я поръчвам – няма драма. Пристигна си седмица по-късно по предназначение. Коректни са си пичовете, каквото си поръчал – това. Пито – платено!

И тук започна моята драма, намерих същия телевизор на същата цена в Техномаркет!!!

ОПИТ3: Техномаркет – черна, мътна и кървава. Ще им отделя специален пост! Четете тук!

Черен петък в България… да бе да 5.00/5 3 votes

Черен петък в България… да бе да was last modified: декември 19th, 2014 by dalia
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

5 коментара по Черен петък в България… да бе да

 1. Darina Valkova Darina Valkova каза:

  Е Маг са пълна скръб!
  На 28-ми ноември, Черния Петък, поръчах 1 кашон памперси. Еми все още ги няма…днес сме 11-ти декември. Нещастници!
  Никога повече няма да поръчвам от тях!

 2. ver4etom ver4etom каза:

  И ние гледахме за памперси /белите/, даже решихме, за да сме готови, още вечерта в четвъртък още прегледахме и офертите. И пред очите ни вдигнаха цената от 57 на 63 лв. Представете си „намалението“, което бяха пуснали следващия ден :) Българо-румънски номерца :)

  • DealsHunter DealsHunter каза:

   Верче, ако искаш мога да поръчам. Само господин М. , размер 2 ли е?:)
   В момента от зелените бройка излиза окоро 0,30 ст. А от белите , размер 2- 0, 46 ст.
   Ако искаш звънни на Жоро М.

 3. ver4etom ver4etom каза:

  Оооо, да споделя и аз тогава едим deal – ние купуваме белите памперси от Метро – като се вземат 3 метро единици, памперса /номер 3 сме вече :)/ излиза 38 ст. и нещо… /. Досега не сме успели да намерим по-изгодно…

  • dalia dalia каза:

   Страхотно! Ще знам, ако ми свършат внезапно 😉 И ние сме на номер 3! И аз ще споделя нещо: като купувам от България и аз взимам само бели, най-добрите са, но сините от UK, които се водят Baby Dry са със същото качество и няма тази характерна миризма на продаваните тук, от която ми се повдига. В момента с транспорта до BG и програмата Subscribe&Save излизат около 34 ст. 😉 Ако искаш, ще дадем ноу хау как става или хънтъра направо ще поръча 😉

Вашият коментар