Какво е Amazon Family

uk_baby_dettolpromo_billboard_R1._V347233819_

 

Първо една уговорка, че обясненията тук са за Amazon Family UK. Другите сайтове на Амазон също имат тази програма, но условията не са толкова изгодни.

Amazon Family  е една от програмите на Амазон, предоставяща много преференции и отстъпки при покупката на памперси, бебешки, детски и други стоки. Много често може да се възползвате и от кодове даващи намаление и подаръци. Най- голямата далавера, разбира се  е 20 % отстъпка на памперсите участващи в Subscribe опцията.

Преди да станете членове на програмата, попитайте някой ваш познат, дали вече е член. Защо ли? Ако той ви изпрати покана за членство в Family, ще получи 5 £ кредит от Амазон. Не бъдете зли :) , направете го. Когато той ви прати поканата, ще получите мейл. Натистете Learn more. Така се прехвърляте към страницата на Amazon Family където се включвате в програмата.

Абонаментът за Amazon Family е обвързан с този на Prime, тоест, за да станете членове на Family, първо трябва да сте се абонирали за Prime. Ето тук как да го направите. Когато изтече безплатния ви 30 дневен период за Prime, вие пак оставате членове на Family, но за голямо съжаление губите 20% отстъпка от памперси, но пък останалите ви преференции се запазват ( има и начин как да запазите и отстъпката, но друг път ще кажа).

За да се включите към Amazon Family кликнете тук.

При въпроси не се колебайте да пишете!

 

Какво е Amazon Family 5.00/5 13 votes

Какво е Amazon Family was last modified: януари 7th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Бебешки оферти, Как да поръчам?. Постоянна връзка.

Един коментар по Какво е Amazon Family

  1. Nikol каза:

    Здравейте.Как да запазим и отстъпката от 20%

Вашият коментар