Още евтини бебешки пюрета – Ocado

И така, дойде време пак за пюрета и лакомства за най-малките. Вече ви писах колко на сметка са пюретата в Теско UK. Да споделя още, че купих каши на Organix и Heinz. Първите са толкова органични, че чак безвкусни. Обърнах кутията да търся овкусител чак (като на китайските спагети :)), не ги препоръчвам определено. На Heinz обаче засега и банановата каша, и зеленчуковата са страхотни и детето ги хапва с удоволствие.

OcadoНо по същество. Както казах и в предния пост, предпочитам за начало Hipp. Чаках оферта от Теско и не дойде, затова пък вчера получих от офертите на Ocado известие, че са пуснали паучовете по 50p. И не чаках повече, ще ви кажа защо след малко. За първа поръчка имате 2 възможности:

-10 паунда при поръчка от 50: код VOU9405859

-20 паунда при поръчка от 80: код VOU6459616

В Ocado има богат избор от стоки, но ако сте на лов за бебешки храни имайте предвид следното. За пюретата на Hipp специално има 2 оферти:

5 за 2,5 паунда за 125 гр. пюрета

5 за 3 паунда за 190 гр. пюрета

Имате ограничение обаче до 20 броя от оферта. За паучовете по 100 гр. обаче нямаше и си допълних с тях. Страшно са удобни за път и за цена 1,25 лв. срещу 2 и нагоре в BG въобще не се замислих.

Още евтини бебешки пюрета – Ocado 5.00/5 3 votes

Още евтини бебешки пюрета – Ocado was last modified: декември 28th, 2014 by dalia
Публикувано в Бебешки оферти. Постоянна връзка.

Вашият коментар