Разпродажбата в Sports Direct започна!

От вчера започна разпродажбата в Sports Direct.

sportsdirect

Ще си кажете: хм, ама тя кога е свършвала…

Наистина, от сайта обявиха разпродажба с големи букви, но цените са абсолютно същите както преди няколко дни. Със сигурност това е начин за привличане на внимание и то доста успешен.

За тези които не знаят, Sports Direct е голяма верига магазини с онлайн сайт, предлагащ най-вече спортни стоки на известни марки като Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lee Cooper, Firetrap, Karrimor и много други. От него може да си закупите маратонки Nike на цени от 20 евро, а доста често и за по –малко, мъжки, дамски и детски тениски за 1 евро, зимни якета за около 10 евро и много други. Доставят и до България с DHL, а дори в момента на цена от 6,99 евро. Пиша от, защото се променя според килограмите, така че трябва да се пробва.

Доставката до UK адрес е 3,99 £, а над 100 £ е безплатна. Доста често променят тези суми за доставки, така че не го смятайте за 100% сигурни. Междрудругото е имало и случаи, когато доставката до БГ беше само 2, 59 £, плюс код за допълнително 10 %, намалящ и от Sale секцията, много яко. :)

Плащане с Пейпал или кредитна/ дебитна карта. Лесно е, вижте как- цък.

Сигурно малко се объркахте-веднъж говоря за евро, втори път за паунди… Това е така, заради една опция в сайта-горе в десния ъгъл. От там може да променяте валутата- евро, паунди, долари. Това е трик, за който и аз научих съвсем скоро. Хубавото е, че така може да сметнете в коя валута ви е най- евтино, в момента в USD. А още по- хубавото е, че за някой продукти цените са едни и същи и в евро и в паунди, което си е далаверка. :)

И моето лично мнение. Евтините дрехи и обувки в този сайт, не са много качествени.  Докато да си купите маротонки е наистина на сметка.
Разпродажбата в Sports Direct започна! 4.00/5 4 votes

Разпродажбата в Sports Direct започна! was last modified: декември 20th, 2014 by DealsHunter
Публикувано в Оферти. Постоянна връзка.

Вашият коментар