Мечтая да съм мъж на фокус

Понякога направо е отчайващо да си жена. Едно нещо не мога да седна и да свърша, без да се сетя за още 2452727839 неща едновременно, да тичам напред назад, да нося, да вадя, да проверявам, да дописвам, да променям, да говоря по телефон, Скайп, What’s up и Фейсбук едновременно, защото разбираш ли всичко е важно и трябва да се свърши точно сега. Сега, защото след 5 мин съм ви забравила и съм поела към следващата кошница със задачи.

А колко по-добре е да си мъж! Хващаш си задачката, фокусираш се и оглушаваш за света. Особено, ако той се състои от жена ти и децата, шефа може би успява да пробие в тоя пълен вакуум. А може би пък не.

Искам свят на тишина и спокойствие, когато имам да свърша нещо важно. В главата. А не да ми се разцепи мозъка на 16 и всяка шестнайсетинка да води яростна битка с останалите за време и внимание. Понякога деня ми има около 50 часа, но друг път сякаш само 3-4 и изпадам в безмилостна надпревара със себе си. Ето и сега, седя и се обяснявам, а презентациите ми не се ъпдейтват сами нали… Хайде, доскоро, че…!

Мечтая да съм мъж на фокус 5.00/5 5 votes

Мечтая да съм мъж на фокус was last modified: януари 20th, 2016 by dalia
Публикувано в "Отегчената домакиня". Постоянна връзка.

Вашият коментар