Трябва ми червена чанта!

michel korsТрябва ми червена чанта. Защо? Ами имам синя, лилава, бяла, кафява, черна, розова, но червена нямам. Проблем!

Скоро ходих на едно интервю за работа, където ме питаха, как успявам да се абстрахирам от личните ми проблемите на работното място…..Отговорих им, че всъщност аз нямам никакви проблеми. Ноо, явно съм сбъркала, все пак имам :) .

И така започвам с търсенето. Първо отварям Asos. Там откривам 40 % намаление на Winter Warmers. Интересни палта, пуловери, панталони, обувки, опс има и чанти. Но не, моята червена чанта липсва тук. Въпреки това се заглеждам по няколко роклички и пуловерчета.

Продължавам със сайта на Clarks. Откривам много намалени обувки-детски, дамски и мъжки. Има и чанти, но отново червената, която търся липсва, а и вече имам чанта на Кларкс. Но ще си помисля пък върху едни ботички тия дни.

Сещам се и за TK Maxx. Ентусиазирано отварям сайта, знаейки, че ще намеря дизайнерски стоки на много тънки цени. Заглеждам се по няколко от чантите на Nine West. Хм, не изглеждат зле, обувките им по принцип ми харесват, но пък техни чанти не съм виждала на живо. Преминавам и през чантите на Fiorelli, няколко ми хващат окото, но пък не са червени. Versache, Furla, Moschino и пак си харесвам синя чанта Версаче, но успявам да устоя на изкушението.

Набързо хвърлям око и на House of Fraser, където има цели 239 червени чанти. Тук ще е, си казвам. Наистина откривам много чанти, които ми харесват, но пък цените им …уау…..Но въпреки това си запазвам, няколко в wish list-a. Скоро ММ каза в една компания, че чантата трябва задължително да е най-скъпата. Днес ще му го припомня, а даже имаше и свидетели ;). И като се замисля не съм си избрала все още подаръка за Коледа.

armani

Така че очаквайте продължението- Част 2.

Трябва ми червена чанта! 5.00/5 11 votes

Трябва ми червена чанта! was last modified: декември 17th, 2017 by DealsHunter
Публикувано в Оферти с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар