Отработващо некакво

Начи най-много мразя тия отработвания. Половината народ е на работа и мрънка, останалата половина се щура по софийските артерии напред – назад, прави ми задръстване, тъпче ми се по паркинги и магазини… ама моля ви се!!! Не е нито нормален работен ден, нито почивен. Тате е на работа, но пък децата са си вкъщи, че по градини и ясли народа се мръщи. На никой не му се работи, но всеки се прави на зает и настава една масова симулация. И кой пак пре***ното канарче?

Добре, знам, че има и активно работещи (наздраве и на вас), даже аз похарчих някой и друг час за каузата, не че другата ми работа спира 24/7. Добре е, че майчинството се признава за трудов стаж, ама е редно да е и по 3. Искам да питам скептиците, защо като си седя вкъщи и според тях нищо не правя ме болят краката? Ммм, айде и аз си спомням как съм отработвала, моля ви се.

А изобщо не ми се говори за отработването из декемврийските празници. Направо да го пишем целия декември дъждовен и да се отдадем на треската за Коледни псевдонамаления, изтощително готвене и абсурдно плюскане. Догодина мисля да осребря всички подаръци и да замина за топлите страни!

Отработващо некакво 4.40/5 5 votes

Отработващо некакво was last modified: декември 14th, 2015 by dalia
Публикувано в "Отегчената домакиня" с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар