„Отегчената домакиня“: Можете ли да пазите тайна?

Не, не питам за чуждите тайни, въпреки че обикновено те са по-важните. И да, никой няма да ви упрекне, че сте споделили лична информация. Но все пак: можете ли да пазите личните си тайни или сте от типа споделям си чорапите наляво и надясно?

Аз напоследък се възхищавам на хората, които не дават да разбереш какво мислят. Говоря за типа, който участва активно във всеки разговор, изслушва, смее се и общува, но после се оказва, че всъщност не е споделил нито гледна точка, нито нещо лично. Ей, този номер искам да знам как става. И аз искам така.

Само ми подайте тема и вече съм си изпяла всичко. Какво мисля, защо го мисля и как родата ми си живее, та чак до девето коляно. Ама пуста уста не се затваря и тая мисъл тече ли тече, а хванеш ли ме в чат по клавишите, съм ти избълвала 2-3 екрана докато мигнеш. Тотален ексхибиционистичен клюкар.

Поне се научих да пиша с по-кратки изречения 😉 1:0 във ваша полза. Преди ми трябваше цяла страница за да сместя две изречения. И така, съвети приемам всякакви и не се обиждам лесно, но не се пробвайте за всеки случай 😉

„Отегчената домакиня“: Можете ли да пазите тайна? 5.00/5 4 votes

„Отегчената домакиня“: Можете ли да пазите тайна? was last modified: декември 14th, 2015 by dalia
Публикувано в "Отегчената домакиня" с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар