Черен петък в Техномаркет – мътна и кървава…

ОПИТ3: телевизор от Техномаркет

И като видях, че освен emag и Техномаркет са пуснали намаление и то без да се рекламират ме изпълни една радост, едно чудо… Викам си ето, вече 2 успешни покупки, сега и трета и ще си върна вярата в българския пазар.

Намерих чудесен 40″ телевизор, ще ви спестя подробностите, на същата цена, на която и в Техномаркет и в emag продаваха харесания преди това 32″. 500 лв. Ухааа!!! Че аз преди 6 г. се ръснах с 1800 за моя. Чудесно, ще зарадвам мама и тате. След кървава борба със сайта успях да се регистрирам. Два часа по-късно, след като ходих до летището и обратно и свърших какво ли не, успях да финализирам и поръчката, като първия път не получих мейл и затова го направих повторно. И най-после в кутията ми светна заветния отговор: „Здравейте! Вашата поръчка е приета успешно!
Номер на поръчка: 28****“, поръчани продукти, срок за доставка, абе всичко както си трябва. И като ме обзе една радост, като малко дете. Казах си щастливо, че и в България имало коректни търговци.

И заживях с тази заблуда за ЦЕЛИ 36 часа!!!

Ден и половина по-късно получих най-наглото извинение в живота си: „За съжаление наличността по запитване #28**** на желания от вас уред е изчерпана, моля да ни извините. “ МОоооооооооооля???? Какво запитване, уважаеми? Нали беше поръчка, нали имах цени и срок за доставка? Какво като е с наложен платеж, всеки ден пазарувам така, не мога да държа нон стоп налични 500 лв. в картата. Написах им много любезен обратен имейл, колкото и да бях афектирана (честно, щях да извия врата на първия, който ми се изпречи), за да попитам как така поръчката ми изведнъж се превърна в запитване.

Хайде познайте получих ли отговор??? Разбира се, че НЕЕЕЕ. Моментално се върнах в любимата ми действителност. Изчаках много любезно още 2 дни, след като ми се провалиха и опитите за телефонна връзка и им изпратих още два мейла, като любезно ги уведомих, че би било редно да ми отговорят поне и ще си търся правата с КЗП. Няма такава тишина, до ден днешен… Сами си правете изводите.

Ако бях американка сигурно щях да ги съдя и за пропуснати ползи. Можех да пратя родителите си да си купят ТВ поне в Технополис колкото и да ми се видяха мизерни тогава техните 10% за Черен петък.

И така, случаят остава отворен… засега.

 

Черен петък в Техномаркет – мътна и кървава… 5.00/5 3 votes

Черен петък в Техномаркет – мътна и кървава… was last modified: декември 12th, 2014 by dalia
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар