Pumpkin Patch с до 80 % намаление и БД!

12533-UK-mss-extra30-hpPumpkin Patch имат страхотна оферта- дават ни допълнително 30 % на всичките им продукти в разпродажба и безплатна доставка с код при поръчки над £30. Така намалението в сайта става до 80 %!

 

Преди много време ви разказах за техните дрешки и продължавам да съм на мнението, че качеството е отлично. Съвсем скоро получих още дрешки за моята голяма кокона и останах пак супер доволна. 

На картинките дрешките, поне на мен, ми изглеждаха малко смотани :). Но в действителност са много симпатични и оригинални. Дънките и тениските са повече от страхотни, а цените наистина изгодни. Относно размерите – аз взимам точния размер, тя е на 6 г и 2 месеца и дрехите за 6 години са й точно и дори с малка резерва. Да ви кажа, че обувки не съм взимала от сайта и не знам какво е качеството им. Допълнителната отстъпка от 30 % се отразява автоматично на checkout. За безплатна доставка до UK адрес се класирате при поръчка над £30 и ако въведете код UKMSP. Ако пък не знаете как да поръчате и имате нужда от помощ, може да ни пишете или да прочетете тук и тук.

12533-UK-mss-extra30-lp

 

Pumpkin Patch с до 80 % намаление и БД! 5.00/5 15 votes

Pumpkin Patch с до 80 % намаление и БД! was last modified: август 17th, 2017 by DealsHunter
Публикувано в Оферти, Сделка на деня с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар