Много евтини памперси!- Изтекло

pampers boxПамперси с 50% намаление от всички налични размери в Амазон ЮК.

Ето как да получите намалението. 

Първо да ви предупредя, че офертата е само за членове на Prime, но нищо не ви пречи да създадете нов акаунт и да се възползвате от 30-дневния безплатен тестови период. Ето и линк за Prime- цък. Преди да потвърдите, уверете се че избирате точно това-Start your 30-day Prime free trial. Ако не ви излезе това съобщение, значи, че нещо не е наред и ще платите £79 годишна такса.

Приемаме, че сте се справили и вече сте членове на Прайм за 30 дни ( но не забравяйте да го откажете). След това трябва да станете и членове на Амазон Фамили от тук.

И ето основната част.

Намирате секцията с ваучери, която отскоро съществува-ето тук или направо изберете модела Pampers Dry, Pampers New Baby или Pampers Active Fit. Добавяте в кошницата размера, който ви трябва и ако всичко сте направили правилно трябва на checkout да получите веднъж 20 % намаление заради Prime и след това още 30 % намаление от ваучера. Доста приятни ценички се получават. Не съм ги смятала, но са в рамките на £0.08/0.05, според размера.

Пак да предупредя за Прайм! Внимавайте и не забравяйте да го откажете. Повече може да прочетете тук-цък.

И ако пък не знаете, как да пазарувате от Амазон вижте тук цък.

Много евтини памперси!- Изтекло 3.20/5 15 votes

Много евтини памперси!- Изтекло was last modified: октомври 9th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Сделка на деня с етикети . Постоянна връзка.

2 коментара по Много евтини памперси!- Изтекло

  1. Lovely каза:

    Здравейте, направих всичко, както сте написала – Вие изчислявате намалението, а не цената :) Цената без доставка е 0.30 лв. за най-евтините памперси, а те струват толкова и тук :)) Благодаря все пак за интересния блок, ще следя с удоволствие!

    • DealsHunter DealsHunter каза:

      Здравейте. Благодаря ви за коментара. Може да споделите коя марка от къде и кой размер сте закупили на цена 30ст от България. Ще бъде полезно за всички.Аз последно закупих на 41 ст за размер 6 марка Памперс. А сега с доставката от Амазон ми дойдойха на цена 30 ст, така че за мен е изгодно. Хубав ден!

Вашият коментар