Пазаруване от Vertbaudet с БД и намаление 15 от 30 евро!

vertbaudet childrenVertbaudet предлага най-вече детски дрехи и то с отлично качество. Цените бих казала са високи, но се намират в него и изгодни неща, още повече когато има и код за намаление. Най- евтино е да се пазарува от френската и английска версия на сайта, но пък не е възможно плащане с българска карта.

За щастие от скоро функционира сайта www.vertbaudet.com. Не бързайте да се регистрирате обаче! Ако имате приятел регистриран вече, той може да ви прати покана, с която ще получите намаление от 15 евро за поръчки над 30 и безплатна доставка! Ооо и доставката е директно до вашата врата с куриер. Мисля, че не е лошо предложение. Както казах дрехите са с отлично качество, но имайте предвид, че са умалени. Разгледайте таблицата с размерите преди да купите. Примерно за моето дете, което е на 6 , аз взимам дрехи за 8 години.

И така да обобщя. Сайтът е www.vertbaudet.com. Доставката е директна до България. Чакате покана от приятел ( които иска да ми пише, имам останали няколко). Регистрате се от поканата. В нея също има код, който трябва да въведете при финализирането на поръчката. След като направите поръчка и вие ще може да пращате покани. А когато поканеният направи поръчка, вие също ще получите намаление от 15 евро. Но внимавайте с поканите! Имате право да пратите само 6 в рамките на една година, така че пращайте внимателно.

Пазаруване от Vertbaudet с БД и намаление 15 от 30 евро! 4.36/5 14 votes

Пазаруване от Vertbaudet с БД и намаление 15 от 30 евро! was last modified: ноември 18th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Кодове, Оферти, Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар