Как да спечелим 150 лв-изтекло

Сто и петдесет лева са си 150 лв, дето се вика точно толкова не ми достигат, за едни слънчеви очила. Хаха. А как да ги спечилите? Не, не се налага да ходите на работа за това, а просто да почетете.

sexy-paris-hiltonЕто, дори и Парис чете, и то какво. А кажете ми кога последно отворихте книга, ама не електронна, а истинска, с мирис на хартия. И не се оправдавайте с времето. Като си спомня, преди да имам компютър, в далечните 90те, колко много книги четях. Та даже и препрочитах едни и същи. А сега, има няма 2-3 за цяла година, и то само като съм на море. Но да не се отплесвам, за паричките да ви кажа.

 

 

Всъщност това е конкурс. Една млада авторка дава възможност на читателите да предложат идеи и довършат първата й книга. Интересно и смело начинание! Всеки може да участва. Условията прочетете тук. А от този линк, попълвайки формата за поръчка,  ще имате възможност да си закупите книгата й „Цената на надеждата“ и то с 30 % отстъпка. Цената е 9.9лв, къде ли не сме ги дали тези пари.

Искам да ви кажа, че лично познавам момичето и няма лъжа, няма измама, конкурсът е абсолютно истински. Аз миналата седмица прочетох книгата.  Да си призная подходих с недоверие към нея. Но започвайки да чета, неусетно историята ме завладя и нямах търпение да стигна до края. Наистина останах изненадана, и то много приятно. И много ясно, че ще участва в конкурса. :)

Как да спечелим 150 лв-изтекло 4.60/5 5 votes

Как да спечелим 150 лв-изтекло was last modified: август 17th, 2017 by DealsHunter
Публикувано в Оферти, Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар