Персонализирана картичка за Св. Валентин само за 0.99$

Screenshots_2015-02-08-08-30-48Знаете ли приложението Inkly? Не? Чудесно, защото сега то раздава безплатно 50000 картички за Св. Валентин за нови клиенти.

Как да направите своята картичка? Ето как, изключително лесно е. Свалете приложението от iTunes или Google Play. Знаете как става това предполагам. След като това стане, първо се регистрирайте в него от падащото меню в горния ляв ъгъл- Sign in. Така, вече може да започнете. Имате две опции- send card ( изпращате картичката в пощенски плик, препоръчвам) и send postcard ( изпращате само картичка без плик). Също препоръчвам първо да разгледате възможните шаблони за СВ. Валентин и предварително да отделите снимките, които смятате да ползвате. Така няма да се налага да разлиствате всички снимки на мобилното ви устройство, със сигурност имате много като мен. И така, ъплоудвате снимките и забележете, че може да избирате и ефекти за тях! След това преминавате към написването на текста, като имате 2 опции – ръчно написан от вас, или печатно с определен шрифт. Страхотно, просто! Избирате цвета на плика, в които ще бъде изпратена картичката ви, да и това го има, въвеждате получател с неговия адрес ( доставят в целия свят) и преминавате към плащане съответно с карта или Paypal. Опс, и там въвеждате кода за безплатната картичка. За малко да забравя, той е FBLOVE. С него картичката става безплатна и трябва само да заплатите доставката от 0.99$.

Сега, едва ли картичката ще стигне навреме за празника на Св. Валентин, но аз смятам, че дори и след това изненадата ще е невероятна.

Побързайте, има само 50000 налични безплатни, ама сигурно вече са и доста намалели. А дали аз не инсталирах приложението на всички устройства у нас? 😉

Персонализирана картичка за Св. Валентин само за 0.99$ 4.67/5 6 votes

Персонализирана картичка за Св. Валентин само за 0.99$ was last modified: февруари 8th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Кодове, Оферти с етикети . Постоянна връзка.

4 коментара по Персонализирана картичка за Св. Валентин само за 0.99$

  1. Жорко каза:

    Всяко момче мечтае за картичка за св.валентин.

Вашият коментар