Групово социално пазаруване! Какво пък е това?

323x323_03c1ea4374358ab934895fcab1b452e29a7e4d5fDior Addict Lipstick само за £12,80! 

Неприлично ниска цена, нали?

От къде и как? Просто-Cohorted Social Shopping!

Абсолютно нов и уникален начин да пазаруваме изгодно.

Някой ще кажат wtf?, други просто ще подминат, а аз пък ще кажа -Страхотно!

Вчера открих сайтa Cohorted.co.ukcohorted и много ми допадна идеята му. А каква е тя? В общи линии, колкото повече хора купуват определен продукт, толкова повече и цената му пада.

В този сайт няма постоянен асортимент, а обикновенно 4 или 5 продукта, които за да купите, трябва да се присъедините към групата. Това става като чукнете върху продукта и изберете View Cohort, след това избирате Join cohort и ще имате възможност да се логнете с вашия фейсбук, туитър акаунт или да си създадете такъв с мейла ви. Цената на продуктите започва с определена отстъпка, която се увеличава с присъединяватето на хора към групата. Тази отстъпка има максимална стойност и под нея не може да се пада, а всеки продукт си има и определена наличност, и след като тя се изчерпи групата се затваря.

И така, избираме Join cohort и сайтът ни отвежда към плащане с Paypal. Финализираме и сме готови. Обаче какво се случва, когато се присъединим към групата, когато продукта е бил с цена примерно £10, а после тя е паднала на £8? Това е и най-хубавото- плащате не £10, а £8. Как така ли? Ами минаването през стъпката с Paypal, служи само за резервиране на плащането, а не за реално такова и когато групата вече е затворена се тегли и крайната сума.

Всички продукти са и с безплатна доставка! Интересно, че като възможни страни, в които сайта доставя, ми излезе и България и честно се изкуших да пробвам, но после се отказах.

А може би ще ви направи и впечатление, че цената в момента на това червило е £13,88, но аз направих сложни математически изчисления :) и достигнах до извода, че ако още 3ма човека се присъединят към групата, то тя ще падна не £12,80. Всъщност когато четете това може и дори да е затворена.

Определено този сайт предизвика интереса ми и ще го следя. А и този месец ще стартира и тяхната beauty box….Оооо, обичам ги тези кутийки.

 

Групово социално пазаруване! Какво пък е това? 5.00/5 3 votes

Групово социално пазаруване! Какво пък е това? was last modified: февруари 5th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар