Как да пазаруваме от Гросъри Окадо с 25 % намаление

1327666293232Ocado е моето любимо гросъри. Купувала съм от там почти всичко- от бебешки пюрета, които са на невероятни цени, прах за пране, таблетки за миялна и още разни глезотийки. Обслужването, което предлагат от сайта е на отлично ниво и получаваш инфо за всяка стъпка, на която се намира поръчката ти.

Естествено, когато мога винаги се възползвам от кодче за намаление. А това, което имам за вас днес е повече от изгодно. Намалението е с 25 % при минимална стойност на поръчката само £40. За справка при повечето гросъри сайтове, минималната сума е £60. Тоест ако купите за £40, ще платите само £30, добре де, знам че можете да смятате. :)

Как да се регистрирате в сайта? Влизате от тук и попълвате данните си и адреса на вашия UK доставчик. Внимание, ще ви трябва й техния телефон, така че го открийте предварително. Възможно е Ocado да не доставя до техния адрес, но пък има и други доставчици, сега е момента да пробвате някой нов, само предварително им пишете (на превозвача имам предвид, после ще ви кажа защо).

След като попълните всички данни и сте готови с регистрацията, ще ви излезе едно прозорче, където трябва да резервирате доставка си за определен ден и час- Book a delivery. Изберете такава, която струва £0,00, тоест нищо, но все пак съобразете и часа на доставката да е удобен за превозвача ви, в смисъл да не е много рано сутрин или късно вечер, да не е в събота и неделя.

Вече сте готови и започнете да пълнете кошницата си. В момента има много оферти, в това число и памперси от £0,04 за брой. Пюрета 6 за £3, изгоден прах за пране  и какво ли още не. Можете за разцъкате подробно всички категории в Browse shop. Отделете си малко повече време. 😉

Като добавите всичко, което искате, продължете с View Trolley или Checkout, горе в дясно са. След това напишете кода за отстъпка и сте готови.

А кодът е VOU9374426. С него освен намалението от 25 % ще получите и 3 месечен Smart Pass Delivery, с който при следваща поръчка ще можете да избирате безплатна поръчка за желан от вас ден и час, а не за наличните към момента.

Кодът важи само за първа поръчка и е валиден до 14.02.2015. Аз смятам да се възползвам и поръчам прах за пране.

И последно-преди да направите поръчка предупредете вашия доставчик, защото стоките идват буквално насипно в торби. Много е възможно доставчика ви да има такса за преопаковане, но аз ще ви кажа от сега, че ДжиДжи Биджи нямат. ;).

Доколкото си спомням при първия ми пазар в Окадо, бях забравила да ги предупредя, кой знае как са се зарадвали на малките бурканчета пюрета. Голям срам брах аз, въпреки че те са толкова любезни и не се оплакаха изобщо. 

 

Как да пазаруваме от Гросъри Окадо с 25 % намаление 5.00/5 3 votes

Как да пазаруваме от Гросъри Окадо с 25 % намаление was last modified: февруари 4th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Кодове, Оферти, Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар