Безплатна доставка от Disney Store

disney-store-logoМагазинът на Дисни е един от любимите ми. Задължително го посещавам при пътуванията ми в чужбина и определено искам да купя всичко от него за моите принцески. Когато пък смe си вкъщи, обичаме заедно с децата да разглеждаме сайта и да си избираме, естествено пак всичко. За съжаление поръчвам рядко от него, някак си много ме дразни, че трябва да плащам £4.95 за доставка, еми какво да правя, стисната съм понякога. Кодове за намаление има доста рядко, но когато има, им се радвам страшно много. А днес е един такъв ден. 

Кодът премахва стойността на доставката. Ураа! Какви са условията ли? Трябва да добавите само нещо от серията продукти от новия филм Героичната шесторка/ Big Hero 6.

Ето от тук изберете своя продукт. Примерно тази чаша за £5, и след това си добавяте и другите продукти, без значение цената им и от коя секция са, става разбира се и от Sale.

2802009840081MА аз да ви кажа, харесах тази рокля на Елза от Леденото Кралство. Уникална е на живо, ама много скъпа и ще чакам да поевтинее. Роклята няма да е за мен, разбира се. Не е моят цвят. :)

Да кажа и кода все пак е BH6FREESHIP.

Безплатна доставка от Disney Store 4.75/5 4 votes

Безплатна доставка от Disney Store was last modified: октомври 7th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Кодове, Оферти, Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар