Барби умира! Моля помогнете й!

download (3)Прочетох тревожна вест. Продажбите на Mattel, компанията произвеждаща куклата Барби, продължават драстично да падат и дори в понеделник изпълнителния й директор е бил уволнен!
Е сега е време да позлобея и кажа: Нормално, какво очаквате вие! Години наред ни насаждатe стереотипите си за красота- дълга руса коса, сини очи и перфектно тяло. Да ме прощават русите и синеоки мадами, в това число и dalia ;), ама стига вече! Получихте си го!

Всъщност като се замисля, не съм права.

Сто пъти те предпочитам Барби, пред Дракулаура и другите й уродливи приятелки. Струва ми се дори, че куклите Bratz бяха едни от първите, опитвайки се да изместят Барбито.

Barbie_1959_First_EditionsПишейки този пост реших да се поровя и видя как е изглеждала първата кукла Барби представена през 1959 г. Лелее колко далеч! Вижте я и вие.Тогава са излязли два модела – блондинка и брюнетка. На мен и двете ми идват малко страшнички.

А ето я и Барби сега. Оо, какво разлика. Издължени очи, скули, сочни устни….определено следва модните тенденции в пластичната хирургия.

 

 

 

И все пак, какво я е направило скучна за децата ни? Защо предпочитат уродките пред нея? Дори и след многото Барби анимации и приложения за Ipad продължава да губи своята популярност. Прочетох, че печалбата на дружеството спрямо миналата година се е сринала с цели 59 %, което е страшно много. Как мислите вие? Споделете на нашата фейсбук страница.

А за завършек, ще ви дам няколко линка на изгодни модели Барби, които биха били чудесен подарък според мен за всяко дете. А и най-важното ще можем да помогнем и на старата кукличка да се задържи на пазара.

BARBIE Фризьорски салон за къдрици само за £14.99 от Амазон. В Х..ленд струва 50 лв

И още много други от тук-цък.

Барби умира! Моля помогнете й! 5.00/5 5 votes

Барби умира! Моля помогнете й! was last modified: октомври 15th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Разни с етикети , . Постоянна връзка.

Един коментар по Барби умира! Моля помогнете й!

  1. dalia dalia каза:

    Ахахахха, dalia с кукли не играее 😛

Вашият коментар