Барселона за шопинг маниаци!

keep-calm-comencen-les-rebaixesТова е кратък разказ за Барселона през един друг поглед. Тук няма да ви говоря за музеи и забележителности, а само и единствено за шопинг.  Бях чувала, че много англичани си правят екскурзии до тук с цел обновяване на гардероба си и направо не ми се вярваше, имайки предвид цените и изгодните оферти в Англия. Но се оказа истина!

Както навсякъде по това време на годината, там текат разпродажбите, на испански REBAIXES. При моето посещение ( от 25ти до 30ти януари), течеше тяхната втора седмица. Чух, че в четвъртата, когато е и краят им, става мнооого горещо, и нямам предвид времето.

Да започнем с обувките. Ако си търсите наистина качествени и удобни, то вие сте на правилното място. Марките, които видях там изненадаха дори и мен. А цените им пък още повече. Geox, Camper, Palladium, Hispanitas, Pikolinos, 24h и още и още, абе направо всички, които се сетите. Честно, нямаше марка, която да липсва. Цените ли? Ами, зимни боти естествена кожа, разбира се, около 50 евро. И нека пак да кажа, че това е едва началото на намаленията. При следващата годишна разпродажба съм решила да отида в края им и естествено ще пътувам само с 1 празен куфар.:)

Дрехите-е няма такива смешни цени. В Zara, Mango и Pull&Bear цените започваха от 1.99 евро. Лудницата в тези магазини беше пълна. Всеки граби, мери, връща….. На всеки ъгъл имаше магазин на тези марки и бяха пълни до дупка. Ако пък ви се ходи по Молове може да посетите на този на улица Diagonal 3, нарича се Fnac. Там задължително влезте в магазина на Primark.

И още нещо задължително. Обикаляйки из центъра, посетете магазин на Rituals Cosmetics. Там ще имате възможност да се освежите като пробвате техните продукти и измиете ръцете си. Опитайте моят любим продукт Hammam Hot Scrub с морска сол. Няма такова блаженство.

Rituals-Hammam-06

Сега разбрахте защо отстъствах през седмицата, но вече съм на линия. Юхууу!!

Барселона за шопинг маниаци! 4.00/5 5 votes

Барселона за шопинг маниаци! was last modified: февруари 2nd, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар