Разпродажба на летни Scholl модели до 60% и код за 10 от 60£

Нямаме парно, а се разтърсих за сандали и чехли за лятото. Явно наистина ми се иска вече да става горещо :) Горещата оферта, която ми хареса обаче е разпродажба на 30-тина модели на Scholl за лятото – чехли и сандалки с ортопедична стелка. Ако не познавате моделите на марката, те са специализирани за проблемни стъпала и са чудесни за дълго ходене без умора.

Лошото преди беше, че бяха доста грозни и бабешки, но вече нееее. Има доста симпатични. Ето аз си харесах тези бронзовите за дълго ходене. И са намалени на само 18£. Преди поне в магазина на Scholl на Раковска нямаше хубави модели под 90 лв. Ето ги:Scholl New bimini

Били са 45£, сега са намалени с 60% и има номера. Според мен са идеални всъдеходки :)

 

Ето още едно свежо моделче в синьо за дамите, които обичат по-високите подметки. Scholl Edna – намалено с 60% от 58 на 23,20. Има го и в бяло и кафяво на 50% разпродажба за 29 лири.

Scholl EdnaИма код за първоначална поръчка от сайта: при поръчка от 60£ ви връщат 10, но не винаги хваща при разпродажби, тествайте. Кодът е WELCOME.

*Още един код, който днес ми пратиха за новорегистрирани: WELCOME15 ви дава 10£ при поръчки от 80 паунда.

В секцията на Scholl има още сандалки и чехли в златно, розово, кафяво. Ето линкче ЦЪК. Има и рошави ботушки много сладки, но вече не ми се купуват ботуши на мен поне.

Разпродажба на летни Scholl модели до 60% и код за 10 от 60£ 5.00/5 2 votes

Разпродажба на летни Scholl модели до 60% и код за 10 от 60£ was last modified: януари 21st, 2015 by dalia
Публикувано в Оферти. Постоянна връзка.

Вашият коментар