Парички от писане… да бе да :)

В този блог освен как качествено да си изхарчите парите, ще се опитам да ви кажа и няколко начина да спечелите малко. Ето един от тях – да печелите с писане, да, точно така – с писане на статийки, без значение на тематиката.

Е, има си и малко изисквания. Сайта е www.bubblews.com. Много е симпатичен и приятен за ползване, защото е супер опростен. Регистрираш се и почваш да пишеш статийки. Какви са условията:

 • Поста да е на английски.
  Да е над 400 знака, което е около 80 думи.
  Да е авторско.
  Не повече от 10 поста на ден
  Ако ползвате чужда снимка за вашата публикация, трябва да се посочи източника й.

Сайтът се финансира изцяло от реклами. Още след регистрирането си получавате 1 долар в сметката си. От там нататък всичко зависи само от вас и от това, с какви хора ще се свържете, кои ще са ваши последователи – followers, тоест кои ще ви следват и четат постовете. Който избере да ви следва, получава известие, когато вие напишете нещо и съответно може да го прочете, хареса и коментира.

Пари получавате за всеки написан пост, за всеки разгледан ваш пост, за всеки харесан ваш пост. Мисля че сумата е 1 цент за всяко. Основната идея е да пишете качествени постове, които хората да четат и така да решат да ви следват. Също може да коментирате чужди постове, както и да следвате вие хора, чийто стил на писане ви допада. Можете и да отговаряте на коментарите на вашите постове. Като цяло всичко е до създаването на точните връзки, ами то навсякъде е така, нищо ново.

Представете си, ако имате 1000 последователя.
На ден пишете 10 статии. 1000 човека ги разглеждат и 1000 човека ги харесват. За всяко едно от тези получавете 1 цент. Тоест накрая на деня може да имате 20 долара….не звучи зле нали.
Ааа и нещо друго. Само суми над 50 долара се изплащат в сметката ви.

Аз самата натрупах крупната сума от 1 долар и 81 цента. Написах 15 поста.
Опитах се да следвам и харесвам чуждите статии с идеята, че хората ще направят същото за мен, коментирах, и пак коментирах, ама ето резултата 1 долар, който си го имах още в началото, тоест от моите постове спечелих 81 цента. В един момент се ядосах и изтрих всички тия дето ги следвах и спрях да пиша. Ама може би сега ще започна отново.

Най-якото е поста ти да бъде прочетен от редакторите в сайта и да попадне на така наречената първа страница. Ето тогава всички го четат и харесват. Виждала съм постове с около 800 лайка, което е супер. Друго което може да се направи е да се включите много приятели и взаимно да си четете и харесвате постовете, ама пак ще е слаба работа според мен. С сайта е пълно с филипинци, индийци, които бълват такива боклуци, ама си си харесват помежду си статиите и им върви бизнеса, ако мога така да го нарека.

Ако някой има въпроси, може да пита. А също може да си разменим и никовете и да си харесваме взаимно.
Всички така правят.

Успех!

Парички от писане… да бе да :) 4.43/5 7 votes

Парички от писане… да бе да :) was last modified: август 17th, 2017 by DealsHunter
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

6 коментара по Парички от писане… да бе да :)

 1. DealsHunter DealsHunter каза:

  Опаа…вече са ми станали 1.84 паричките.
  Има надежда :)

 2. speedy gonzales каза:

  А тук плащат ли?

 3. dalia dalia каза:

  Къде тук? :)

 4. DealsHunter DealsHunter каза:

  Плащат!

 5. DealsHunter DealsHunter каза:

  всичко е написано. чети по- добре.

Вашият коментар