От къде да купим Топлър изгодно

366--600x600Рекламите за децата са като магнит. Виждат реклама и зверчето от преди малко, веднага става ангелче, което с най- сладката и невинна муцунка задава въпроса: „Мамо, може ли да ми го купиш?“. И за съжаление, ние родителите доста често се поддаваме на подобни манипулаци.

Същото се случи и с мен след рекламата за Топлър. :) Аз този път удържах фронта, но ако вие не сте, и в момента сте решили да купите тази играчка, ще ви кажа как да не се охарчите много. Предполагам вече сте проверили в Гугъл, че цената му е около 55 лв. Така направих и аз.

Това е твърде много за подобна играчка. Затова проверих в Amazon.co.uk. Оказа се, че там цената варира от £6.49 до около £13 според животинчето.

51NXO+C8rYL Е, има и някакви по- скъпи за около £20, но кому е нужно…. Ако не сте членове на Amazon Prime, доставката е безплатна над £10, така че ако изберете примерно тази овца за £8.33 ще трябва да добавите още нещо за £1.66, за да достигнете сумата. Ето тук и един линк от къде да намерите така наречените add on –items.

А ето и линк към всички продукти. Аз си харесах това бухалче и още една кукличка и двете с лавандула.

61WNKHlc47L._SL1000_ 61lFO3--6cL._SL1000_

Не знаете как да купите от чужд сайт? Вижте тук и тук. Ако пак не ви е ясно питайте, ще помогнем.

От къде да купим Топлър изгодно 4.43/5 7 votes

От къде да купим Топлър изгодно was last modified: януари 18th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Бебешки оферти, Оферти с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар