Esprit Sale и БД

Esprit fall 2010 photo Mariano Vivanco model Anne Vyalitsyna Women Management New York City Blog 2Esprit е марка, която лично аз намирам за твърде скъпа, но за едно нещо ще се съгласите с мен – качеството на дрехите им е много добро. Заслужава си да споменем тяхната разпродажба, имайки и предвид, че всички поръчки са с безплатна доставка.

Разглеждайки uk версията на сайта им открих много добра и богата секция с бебешки, детски и тийн дрехи направени наистина от страхотни материи и в свежи цветове. Цените тук започват от £3.99. 104EEAJ003_697Аз си харесах това пухкаво жакетче от снимката, намалено на £9.99. Направи ми и впечатление, че някой от моделите ги има както в бебешка секция, така и в детската. Тоест ако имате две момиченца на различни възрасти, може да ги докарате с еднакви дрешки. Много е сладко.

В дамската секция пък си харесах доста якета и пуловерчета и се учидих, че има и налични размери, а не както обикновенно само S и XS. :)

104CC1G031_001Примерно това яке със сваляща се яка е само £29.99 и има налични размери M и L.

А в мъжката секция има толкова много модели. Дори успях да харесам подарък за един много капризен човек. Мъжките ризи са с цени от £8.99,  а тениските от £2.99. Много приятно.

Общо взето останах приятно изненадана най-вече от огромното разнообразие на стоки и налични размери. Съмнявам се, че в магазините на марката тук ще намерите всички тези модели налични.

И да обобщим- разпродажба и безплатна доставка до UK адрес на вашия превозвач без минимална сума. Ето и линк към цялата разпродажба- цък. Междудругото има и немска версия на сайта, от която също може да поръчвате.

За тези, които не знаят как да пазаруват онлайн да прочетат тук и след това тук.

 

 

 

Esprit Sale и БД 5.00/5 3 votes

Esprit Sale и БД was last modified: януари 17th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Оферти с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар