Asos дрехи за бременни от £3!

Хаха….и след поста ми за секси бельо, следва естественото продължение на нещата и пост за дрехи за бременни 😉 . Ето това беше лошото нещо, което имах предвид, но сърце не ми даваше да ви разваля момента :). Всъщност това пак е шегичка. Всички знаем, че да станеш родител, е едно от най- хубавите неща, които могат да ти се случат.

Но да се върнем на дрехите за бременни. Ако тръгнете по българските магазини ще се уверите, че цените са безбожни. А като сметнем, че това е дреха, която общо взето ще носите не повече от 5-6 месеца просто е кощунство да се дава цяло състояние. Много по- добре ще бъде да похарчите парите за бебчо. И все пак проблема остава, трябва да си купите дрехи. И то такива, в които хем да сме елегантни, доколкото е възможно, хем да не ни пристягат, хем и да са удобни, хем и да ни харесват…трудна задача. Дали обаче?

Предлагам ви да хвърлите едно око на сайта Asos. Там в момента дори има разпродажба на такива дрешки и цените започват от £3! Освен това имате и безплатна доставка до България при поръчка над £20. А ако не ви харесва, можете да върнете продукта, разбира се за ваша сметка.  Има тениски, рокли, та дори бански и то само за £5. Кой каза, че бременните не могат да са елегантни. Я вижте.image1xxl

И така….някой да чака бебче скоро? 😉  Да, чака! Урааа!

Знаете ли, че наскоро четох, че при плащане с  PayPal има опция и за безплатно връщане, но имайте предвид, че не е проверено и е възможно да съм пропуснала съществен елемент.

Asos дрехи за бременни от £3! 5.00/5 10 votes

Asos дрехи за бременни от £3! was last modified: януари 17th, 2015 by DealsHunter
Публикувано в Бебешки оферти, Оферти с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар