Батерия на 100% по всяко време

Днес си харесах това малко USB устройство от сделките на деня в Амазон UK. Ако не сте виждали такива, служи за презареждане на батериите на смартфона, таблета, MP3 плейъра или каквото ползвате докато сте в движение и няма другаде откъде. Доста по-полезно е, отколкото да си купите 3-4 различни зарядни за колата. Работи и в самолет :)

Капацитетът му не е голям – 2500mAh (има много по-големи до 13000 съм виждала, но и цените растат), но е достатъчен да си презаредите няколко пъти телефона. Мен определено ще ми влезе в употреба, докато пътувам. Разполага с индикатор за батерията и веднъж заредено, няма да изгуби заряд до 3 месеца. Батерията е литиево-полимерна, като на повечето смартфони. На сделка днес ще е в зелено и лилаво. Супер! В момента цената е 22 паунда, надявам се да падне под 10-15£ 😉. В България на Canyon моделите с този капацитет са около 30 лв., ако е по-скъпо няма смисъл. Но пък мнооого ми харесаха цветовете, ще ми отиват на телефона и таблета хахахха

Сделката започва в 11 a.m. Лондонско време или в 13 ч. при нас. Може да си го добавите към Wish листа и ще ви излезе ремайндър да си проверите цената 😉 Аз ще го направя!

Батерия на 100% по всяко време 5.00/5 4 votes

Батерия на 100% по всяко време was last modified: януари 16th, 2015 by dalia
Публикувано в Сделка на деня. Постоянна връзка.

Един коментар по Батерия на 100% по всяко време

  1. dalia dalia каза:

    16% :(
    Да си ги ползват със здраве 😉

Вашият коментар