Само за МЪЖЕ: сребро, злато и диаманти с до 65%

Идва Св. Валентин, момчета, задействайте се 😉 Ето една добра възможност да планирате подарък за половинката и хем да спестите, хем да я зарадвате. Офертата е за бижута с до 65% намаление от Амазон UK и колкото и да не обичаме това условно до, оферти има, при това и с по-голяма отстъпка. При това с истински камъни и благородни метали! Всеки може да избере според бюджета си.Hоt Diamonds

Ето например това колие Hot Diamonds си е с истински диамант и цената в момента е със 70% отстъпка. Мъничък, ама истински (бял, I3, 0.01 карата). А за жената диамантите… нали знаете 😉 Колието е намалено от 60 на 17,99£.

Ето и още една оферта с отстъпка от 80%. Комлектът с цирконии е намален от 80 на 16.62 паунда. А доставката ви до адрес на превозвач в UK е тотално безплатна.

 

И още нещо наистина много нежно от Hot Diamondsсребърен пръстен с розова перла и кръгъл миниатюрен диамант (I3, 0.01 карата). Намалението тук не е толкова голямо, зависи и от размера, но пък бижуто е много фино. Hot Diamonds RingИ не забравяйте, не е необходим подтекст, за да зарадвате една дама с пръстен! Разгледайте всички оферти.

Само за МЪЖЕ: сребро, злато и диаманти с до 65% 5.00/5 2 votes

Само за МЪЖЕ: сребро, злато и диаманти с до 65% was last modified: януари 12th, 2015 by dalia
Публикувано в Оферти. Постоянна връзка.

Вашият коментар